Services voor probleemloze mobiliteit.

Je auto moet het leven makkelijker maken, niet moeilijker. Hier zijn de Lynk & Co services die mobiliteit simpel maken.
Word member

Onderhoud en meer.

Meer tijd onderweg, minder tijd in de werkplaats.

Geen behoefte aan een nog langere to-dolijst? Geen zorgen. Wij houden je geplande onderhoud bij. Als het tijd is voor een onderhoudsbeurt, komen we je auto ophalen en brengen hem na afloop terug. Gaat het langer dan een werkdag duren, dan zorgen we ook voor vervangend vervoer.

 

Wanneer en wat?

Gepland onderhoud vindt elke twee jaar en in ieder geval elke 30.000 km plaats. We controleren dan de technische staat, vervangen zo nodig onderdelen en voeren wat software-updates uit.

De ruitenwisserbladen worden elk jaar vervangen om blijvend goed zicht te waarborgen. In een jaar dat de auto geen onderhoud nodig heeft, krijg je nieuwe ruitenwisserbladen thuisgestuurd. 

Connectiviteit.

Hulp.

Ons supportteam staat voor je klaar! Je hoeft alleen maar op de knop op het plafond van de 01 te drukken. We helpen je met een telefonisch advies, reparatie ter plekke of bezoek aan een werkplaats in de buurt (via een externe partner). We zorgen ook voor tijdelijk vervangend vervoer als dat nodig is.

 

Pechhulp is standaard voor iedereen en beschikbaar in heel Europa. Je kan dus met een gerust hart overal op avontuur. 

Bandenwissel en -opslag

Rij het hele jaar veilig en huur winterbanden van Lynk & Co. Wij maken het je makkelijk met een service die niet alleen je banden verwisselt, maar ze ook schoonmaakt en opslaat als je ze niet nodig hebt.
Wanneer het tijd is om de banden te verwisselen, maken we een afspraak met je, komen je auto ophalen en brengen hem na afloop terug. Zo makkelijk is het. 

Let op! Bij een maandelijks membership moeten de winterbanden van de auto altijd worden gemonteerd door Lynk & Co.

Klinkt goed? Neem contact met ons op als je geïntresseerd bent in winterbanden voor je 01 en het verwisselen ervan.

Klaar voor de start? Kies je membership.