var ägaren

Javisst. Du kan köpa 01.

Du kan köpa vår bil och bli stolt ägare till en 01. Inga månadskostnader, samma fantastiska funktioner och naturligtvis en smidig upplevelse. Du kan också dela bilen om du vill och få lite pengar tillbaka.

Kör en jäkligt bra bil. 

Bonus Malus

Bonus för miljövänligare bilar

När du köper en 01 Elektrisk laddhybrid har du rätt att ansöka om en bonus på 22 263 kronor från Transportstyrelsen, vilken är baserad på en NEDC-körcykel med blandad körning och koldioxidutsläpp på 39 g/km. På Transportstyrelsens webbplats kan du läsa mer om hur du gör för att få bonusen.

Förutom bonusen får du också en lägre vägskatt på 360 kr/år, och du kan också få en skattereduktion på 50 % på kostnaden för arbete och material när du installerar en laddningsbox vid din bostad. Mer information hittar du på Skatteverkets och Transportstyrelsens webbplatser.

Finansieringsalternativ.

Allt sker på dina egna villkor. Du kan betala kontant eller ta ett lån.

Köp bilen

Betala kontant

Vill du betala kontant? Du kan alltid betala för din bil direkt, om du föredrar det.

Hur är det med försäkring?

Tillsammans med vår partner Volvia har vi tagit fram ett försäkringspaket som du kan känna dig trygg med. Vill du dela din 01? Inga problem. När du försäkrar din 01 via Volvia är det fritt fram att dela din bil genom Lynk & Co:s bildelningsplattform.

Dessutom ingår alltid fri försäkring med hyrbilstillägg de 30 första dagarna.

Hur är det med garanti?

En garanti ingår för alla, oavsett om du har ett medlemskap med bilen eller inte. Garanti gäller från den första ägarens erhållandedatum fram till förfallodatum. Garantin gäller dock inte om bilen inte underhålls enligt riktlinjerna från Lynk & Co, om den har använts på felaktigt sätt eller om delar som inte är original har monterats.

Det här ingår:

Beställ nu!

Få din bil levererad inom 3-4 veckor. Det enda du behöver göra är att välja vilken hybridmotor och färg du vill ha. Alla andra coola funktioner är inkluderade som standard.

Beställ din 01 nu

Leverans av din bil

Du kan hämta din nya bil i följande städer: Göteborg, Kungsbacka, Stockholm, Malmö, Helsingborg eller Lund. Fler platser tillkommer regelbundet. Håll utkik! Vi erbjuder också en möjlighet att leverera bilen (nästan) var du vill, till en extra kostnad.

Det är inte bara en bil. Det är en hel rörelse.

FAQ

Vad kostar bilen?

Kan jag använda bildelning även om jag köpt bilen?

Kan jag köpa en bil utanför den lanserade marknaden?

Kan jag köpa en annan modell?