Word de eigenaar

Inderdaad, je kan de 01 kopen.

Je kan onze auto kopen en de trotse eigenaar van een 01 worden. Geen maandelijkse kosten, dezelfde geweldige features en natuurlijk een probleemloze rijervaring. Je kan je auto ook delen en zo wat geld terugverdienen.

Rijd een bizar goede auto. 

Financieringsoptie.

Alles op jouw voorwaarden. Je kunt in één keer betalen of een lening aanvragen.

Een auto kopen

Betaal in één keer

Heb je wat te besteden? Je kan je auto altijd in één keer vooruit betalen, als je wilt.

Hoe zit het met de verzekering?

Wil je je auto delen?
Met Lynk & Co Insurance, mogelijk gemaakt door Victor Insurance, bieden we een verzekering voor je 01 aan. Lynk & Co Insurance biedt dekking voor schade evenementen aan je eigen Lynk & Co 01. Als partner van Lynk & Co staat Victor toe dat de verzekerde 01’s worden gedeeld op ons platform. Wanneer je je auto deelt, wordt deze gedekt door een aanvullende aparte verzekering via het deelplatform.

Ga naar de website van Lynk & Co Insurance om meer te lezen over het verzekeringsaanbod.

Bestel je 01 nu!

Schrijf je in voor jouw eigen 01. Volg de onderstaande link, dan nemen wij zsm contact met je op.

Meld je aan voor je 01

Levering van jouw 01

Je kunt je auto ophalen in Amsterdam en Diemen. Wij voegen regelmatig nieuwe locaties toe. Blijf op de hoogte voor het laatste nieuws over onze afhaallocaties. Wij bieden ook onze overal bezorgservice aan tegen een extra vergoeding.

Hoe zit het met de garantie?

Je krijgt overal garantie op, ongeacht of je wel of niet een membership bij je auto hebt. De garantie geldt vanaf de dag waarop de eerste eigenaar de auto in bezit krijgt tot de vervaldatum. De garantie vervalt echter als de auto niet wordt onderhouden volgens de richtlijnen van Lynk & Co, als de auto onjuist is gebruikt of als niet-originele onderdelen zijn geïnstalleerd.

Inbegrepen in de garantie

Het is meer dan een auto, het is een Movement.