LYNC&CO
Mobilitetsval
Allt du vill veta

Företag

Kom igång

Vad bör jag ha med mig när jag hämtar upp bilen?
Kom ihåg att ta med dig ditt körkort och inloggningsinformationen för ditt Lynk & Co-konto (alltså e-postadress och lösenord) så att vi kan hjälpa dig att logga in och skapa din profil i bilen.

Vem kan hämta upp bilen?
Om varken företagsledaren eller ett behörigt ombud kan hämta bilen  kan någon annan med en fullmakt göra det. För bilar kopplade till abonnemang krävs ytterligare information. Vänligen fyll i detta dokument och skicka tillbaka det till oss.

Kör bilen

Abonnera