LYNC&CO
Mobilitetsval
Allt du vill veta

Om bilen

När vi säger att ”allt fantastiskt är standard” i 01 menar vi att du inte behöver välja till något för att få tillgång till de häftigaste funktionerna och finurligaste finesserna.

Vill du veta mer eller uppleva 01 på riktigt? Kolla in Car Guide, läs om bilen eller boka in en provkörning.

Här kan du läsa mer om våra rekommendationer om bilbarnstolar.

Läs RDE-rapporten om utsläppen från Lynk & Co:s 01 vid körning.

För att få den bästa körupplevelsen med din 01, läs våra däckrekommendationer.

Vill du veta mer om Euro NCAP:s räddningsinformation? Klicka på bilmodellen som intresserar dig.

För hybriden
För den elektriska laddhybriden tillverkad 2021 eller tidigare
För den elektriska laddhybriden tillverkad från och med 2022

Konfiguration av bilen

Det ska vara enkelt att beställa en 01. Allt du behöver välja är färg, motor och om du vill ha dragkrok. När du väl har fått bilen kan du anpassa inställningarna med hjälp av molnbaserade förarprofiler.

Infotainment och uppkoppling