LYNC&CO
Mobiliteitsopties
Alles wat je wilt weten

over de auto

Over de 01 zeggen we graag dat “alle geweldige functies standaard aanwezig zijn.” Met andere woorden: de leuke features en hightech details zijn in elke 01 aanwezig.

Kijk voor alle details in de Car Guide of reserveer een proefrit  en ervaar het allemaal zelf. Voor meer info kan je ook naar de pagina van de auto gaan

Hier kan je onze aanbevelingen over autostoeltjes downloaden

Klik hier voor meer informatie over de Real Driving Emissions (RDE) van de 01

Voor de beste ervaring met de 01, lees onze bandenadvies

Wil je meer weten over de Euro NCAP-reddingskaart? Klik op het automodel waarin je geïnteresseerd bent.

Klik hier voor de HEV
Klik hier voor het PHEV-model dat in 2021 of eerder is geproduceerd
Klik hier voor het PHEV-model dat vanaf 2022 is geproduceerd

Configuratie van de auto

Omdat het bestellen van een 01 zo makkelijk mogelijk moet zijn, hoef je maar een paar keuzes te maken: welke kleur je auto krijgt, wat voor motor, en of je een trekhaak op je 01 wilt. Als je je auto eenmaal hebt, kan je meer persoonlijke instellingen kiezen via profielen in de cloud.

Infotainment en connectiviteit